Endless Skater review (ASUS VivoTab Note 8): un endless runner combinat cu simulator de skateboarding, dar unul frustrant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 851 ori
<b>Endless Skater review (ASUS VivoTab Note 8): un endless runner combinat cu simulator de skateboarding, dar unul frustrant (Video)</b>Mi se întâmplă destul de rar să mă întâlnesc cu un joc care să se dovedească prea greu de jucat, dar în cazul lui Endless Skater se aplică aceasta clasificare. Am testat acest joc pe tableta ASUS VivoTab Note 8, iar jocul este disponibil...

Mi se întâmplă destul de rar să mă întâlnesc cu un joc care să se dovedească prea greu de jucat, dar în cazul lui Endless Skater se aplică aceasta clasificare. Am testat acest joc pe tableta ASUS VivoTab Note 8, iar jocul este disponibil gratuit pe Windows 8, în cazul în care vă întrebați.

Acest titlu combina ideea unui endless runner cu cea a unui simulator de skateboarding și se bazează pe gesturi pentru a efectua diferite trickuri. Skaterul e filmat din profil și puteți debloca câțiva sportivi de acest gen, să faceți upgrade-uri și să deblocați în jur de 25 de cascadorii. Din păcate e foarte greu să obții bani în acest joc și obiectivele sunt aproape imposibil de atins.

Endless Skater review (ASUS VivoTab Note 8): un endless runner combinat cu simulator de skateboarding, dar unul frustrant (Video)

Veți ține apăsată zona din dreapta jos a ecranului pentru a ghemui skaterul pe placă, pentru că apoi să îl faceți să sară, iar înclinând tableta îl vom face pe skater să rotească. Putem face swipe în partea stânga jos pentru a învârti în aer placa sau efectua un swipe în dreapta jos pentru o altă cascadorie spectaculoasă.

Avem și un dreptunghi galben în stânga sus unde putem face swipe pentru a patina pe o balustradă. Controlul e greu de învățat și de aplicat eficient, iar jocul nu e deloc complex sau variat. Vă veți plictisi destul de rapid și vă veți frustra de lipsa de evoluție în joc, de aici și nota de 6.5 pentru acest titlu.

îl descărcați de aici.

Prețuri actualizate pentru ASUS VivoTab Note 8​:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×