FIFA Mobile (2019) este aici, cu sezon nou, engine regândit şi mod Head to Head multiplayer

4.127 ori
<b>FIFA Mobile (2019) este aici, cu sezon nou, engine regândit şi mod Head to Head multiplayer</b>Dacă sunteți pasionați de simulatoarele sportive atunci trebuie să vă informăm că FIFA Mobile a primit un update importat în ultimele zile, joc în care ne punem la încercare îndemânarea în a le fotbalului. Care sunt noutățile principale și ce

După o perioadă de beta testing la final de octombrie, Electronic Arts a lansat în această săptămână noua versiune de FIFA Mobile. Cunoscut şi ca FIFA Soccer sau FIFA Football în anumite regiuni de pe glob, jocul aduce un engine nou, mod de joc Head to Head şi alte noutăţi binevenite.

FIFA Mobile

Teoretic este un FIFA 19 Mobile, practic e o variantă ceva mai light a simulatorului de fotbal. Din fericire acum putem juca şi meciuri complete, nu doar acele secvenţe în care trebuie să înscriem într-o limită de timp cât mai multe goluri. Noul sezon mai aduce şi un sistem Team Chemistry, care oferă un boost echipei voastre dacă aveţi în lineup jucători de la acelaşi club, aceeaşi naţională sau din aceeaşi ligă.

FIFA Mobile

A fost actualizat şi engine-ul grafic, ducând experiența ceva mai aproape de cea de consolă. Jucătorii faimoşi, precum Neymar, Cristiano Ronaldo sau Messi au mişcările trademark şi chipurile randate în detaliu. Avem şi celebration-uri noi, ghete sport autentice şi un meniu reinventat. Pe lângă noul engine inspirat de jocul de consolă soseşte şi un AI ceva mai deştept, pus la treabă atât la sesiunile de training, cât şi în ligi.

FIFA Mobile

Jocul este gratuit în Play Store şi App Store şi aveţi nevoie de minim iPhone 6 să rulaţi modul Head to Head, sau un iPad Air 2, iPad Mini 2, Galaxy S6, Galaxy Note 5 sau Google Pixel. Cine vrea să joace celelalte moduri o poate face şi pe terminale modeste, chiar cu CPU Snapdragon 2xx.

Pe lângă modul Head to Head multiplayer aveţi şi turnee în divizii Amator şi Pro şi meciuri cu AI Trainer. V-am oferit o prezentare a noii versiuni aici, cand era in beta. Mai jos aveți link-uri pentru descărcarea jocului:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×