Fighting Games Fatal Fight Review (Allview E3 Living): nu chiar Shadow Fight, dar destul de aproape (Video)

1.115 ori
<b>Fighting Games Fatal Fight Review (Allview E3 Living): nu chiar Shadow Fight, dar destul de aproape (Video)</b>Jocul Shadow Fight a ajuns un fenomen uriaş în ultimii ani, de la un banal titlu indie de lupte pe mobil. Jocul de faţă nu vrea neapărat să fie o clonă a acelui titlu, cât o versiune derivată, sub numele de Fighting Games: Fatal Fight

Jocul Shadow Fight a ajuns un fenomen uriaş în ultimii ani, de la un banal titlu indie de lupte pe mobil. Jocul de faţă nu vrea neapărat să fie o clonă a acelui titlu, cât o versiune derivată, sub numele de Fighting Games: Fatal Fight. Gratuit in Play Store, titlul a fost testat pe telefonul Allview E3 Living, care v-a fost oferit la concurs.

Mecanicile de joc sunt diferite aici faţă de Shadow Fight 1 şi 2, în ideea că suntem limitaţi de raza de acoperire pentru loviturile personajului nostru. Va trebui să loviţi inamicii în secvenţe, iar acest tip de luptă îmi aminteşte foarte mult de Kung Fury, pentru că şi acolo inamicii se teleportau în spatele vostru după o lovitură sau două.

Aici trebuie să lovim în dreapta sau stânga în succesiunea potrivită pentru a dovedi inamicii. Avem puţină viaţă în bara din zona de jos a ecranului, astfel că doar câteva lovituri ne pot dovedi. Animaţiile sunt bine realizate şi acest titlu cred că e primul de care am auzit de la un dezvoltator din Azerbaidjan. Există şi câte un boss şi ne vor pica din cer la un moment dat arme, precum suliţe, cuţite sau săbii, ce ne cresc raza de acoperire şi ne permit să aruncăm spre exemplu cu pumnale în inamici

Fighting Games: Fatal Fight

La prima vedere Fighting Games pare un joc one tap, dar secvențialitatea loviturilor ii conferă o complexitate măricică. Trebuie să alegem între personaje din dreapta sau stânga ecranului, calculând mental rapid, dacă urmează o singură lovitură, o secvenţă sau dacă ne pică şi un obiect. Un atac ratat înseamnă că vom fi loviţi şi pierdem viaţa.

Jocul e sângeros, are 50 de nivele şi grafică 2D. Puteţi obţine până la 3 stele în fiecare nivel şi obţine si skill-uri diferite pe măsură ce progresaţi (ricoşeu, aruncat cu pumnale şi altele). Din păcate gameplay-ul e limitat de 5 vieţi, care odată epuizate implica aşteptarea câteva minute bune. Ca în Candy Crush, putem cere vieţi de la prieteni, din fericire.

Am apreciat mult şi coloana sonoră şi faptul că există acel feeling combativ pe care orice fan al artelor marţiale îl adoră. Îi acordăm acestui joc nota de 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, de aici pentru Windows 10, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview E3 Living, îl puteți afla de aici.

Fighting Games: Fatal Fight, prezentat pe telefonul Allview E3 Living

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×