Five Nights at Freddy's 3 Review (Samsung Galaxy S6): iepuraşul ucigaş ajunge în viitor şi un bug devine un feature (Video)

2.777 ori
<b>Five Nights at Freddy's 3 Review (Samsung Galaxy S6): iepuraşul ucigaş ajunge în viitor şi un bug devine un feature (Video)</b>Am testat la Mobilissimo.ro jocurile Five Nights at Freddy&#39;s 1 şi 2, ultimul fiind testat chiar pe Galaxy Note 4, dacă nu mă &icirc;nşel. Ei bine, coincidenţa face ca un nou flagship Samsung să fie folosit pentru a testa şi noul Five Nights at...

Am testat la Mobilissimo.ro jocurile Five Nights at Freddy's 1 şi 2, ultimul fiind testat chiar pe Galaxy Note 4, dacă nu mă înşel. Ei bine, coincidenţa face ca un nou flagship Samsung să fie folosit pentru a testa şi noul Five Nights at Freddy's 3. Ni l-aţi cerut insistent pe YouTube şi acum iată şi recenzia sa.

Jocul costă 3 dolari şi acţiunea se petrece cu 30 de ani mai târziu faţă de evenimentele sinistre de la Freddy Fazzbear Pizza. Sunteţi în continuare un paznic de noapte, de această dată la un parc de distracţii, care are ca temă fix creaturile şi evenimentele jocurilor trecute. În continuare sperieturile sunt de tip "jump scares", dar avem o singură creatură care ne poate ucide, acel uriaş iepure din pluş, numit Springtrap.

Vor apărea şi monştrii din celelalte jocuri, dar doar ca fantome, care doar vă sperie şi nu vă pot ucide. Five Nights at Freddy's 2 avea un nivel de dificultate cam prea ridicat pentru a fi plăcut, dar FNAF 3 e puţin mai uşor. Va trebui să supravieţuiţi de la ora 12 am la 6 am şi să verificaţi feedurile video ale camerelor de filmat dintr-o duzină de încăperi, plus câteva canale de ventilaţie.

Five Nights at Freddy's 3 Android

Acesta din urmă pot fi blocate dacă vedeţi mişcări suspecte, iar în ce priveşte feedul video, camerele sunt obstrucţionate de harta lor, care e prost amplasată de designerul jocului. Bug sau feature? Nici noi nu ştim sigur, cert e că deseori nu distingem mare lucru pe ecran. Uneori veţi putea da play unui sample audio cu vocea unei fetiţe pentru a chema monstrul în camera alăturată faţă de cea în care este, pentru a câştiga timp.

Deseori vi se vor bloca sistemele video sau audio dar şi ventilaţia şi vor fi resetate, ceea ce e stresant, mai ales când se apropie creatura. Ideea e să fiţi mereu cu ochii pe ecrane şi acum nu mai aveţi atât de mult control asupra acţiunii, în lipsa unei lanterne, uşi sau altor mecanisme de blocat inamicii. Jocul rămâne înspăimântător, mai ales că ecranul se poate face negru, poate apărea o alertă roşie şi putem vedea şi capul iepurelui iţindu-se în faţa noastră.

Grafic a evoluat puţin, dacă putem spune așa și avem și mini game-uri in stil Atari intre nivele. Din păcate acel bug al hărții e enervant și ne duce către o notă de 8.4 din 10. Descarcati jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy S6 prețuri actualizate

Five Nights at Freddy's 3 Review (Samsung Galaxy S6)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×