Flashout 2 review (Sony Xperia Z2): un joc excelent de curse, dar cu circuite repetitive (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 734 ori
<b>Flashout 2 review (Sony Xperia Z2): un joc excelent de curse, dar cu circuite repetitive (Video)</b>Multe jocuri de curse cu nave spațiale de pe Android încearcă să copieze feelingul lui Wipeout, pe care îl jucăm pe PlayStation 1 în anii 90, dar e foarte greu să prinzi acea atmosferă. Cel mai nou candidat la acest titlu este Flashout 2, testat...

Multe jocuri de curse cu nave spațiale de pe Android încearcă să copieze feelingul lui Wipeout, pe care îl jucăm pe PlayStation 1 în anii 90, dar e foarte greu să prinzi acea atmosferă. Cel mai nou candidat la acest titlu este Flashout 2, testat pe Sony Xperia Z2.

Jocul costă 7 lei și are o grafică foarte arătoasă, dar circuite cam repetitive. Toate cursele arată cam la fel și cam aici se termină defectele acestui joc. Ar mai fi totuși și faptul că inamicii nu vă ratează niciodată și veți fi lovit cu rachete când vă e lumea mai dragă. Flashout 2 oferă curse în modul cariera single player, sau multiplayer, doar că în acesta găsiți jucători destul de greu.

Flashout 2 review (Sony Xperia Z2): un joc excelent de curse, dar cu circuite repetitive (Video)​

Veți avea curse contra timp, contra inamicilor și la finalul fiecărei cupe o cursă one on one cu un rival special, un boss prezentat prin intermediul unui filmuleț cu grafică de comic book. Cursele vă vor duce în Coreea, Rusia sau Londra și circuitele sunt în număr de 10. Veți putea upgrada nava voastră sau să cumpărați una nouă, iar în fundal veți auzi muzica trance și dubstep destul de potrivită acestor intreceri.

Feelingul de viteza e foarte reușit în Flashout 2, dar vă va lua durerea de cap după câteva curse, de la acele flashuri de lumină de pe ecran. Rețineți că nu e totul doar o întrecere aici, ci puteți să trageți cu rachete și gloanțe în inamicii voștri sau să lăsați mine pe teren. Controlul se realizează prin accelerometru sau butoane virtuale, dar în acest din urmă caz din păcate nu putem muta butoanele pe ecran. Ne-am distrat de minune cu Flashout 2, care primește nota 9.2 din 10.

îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia Z2 pre'uri actualizate:

Flashout 2 review​

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×