Fortnite este în sfârşit disponibil pe iOS, pentru toată lumea şi gratuit

1.531 ori
<b>Fortnite este în sfârşit disponibil pe iOS, pentru toată lumea şi gratuit</b>De astăzi celebrul joc Fortnite este disponibil și pe iOS, asta după o perioadă lungă de așteptare de aproape 3 săptămâni. Acest titlu debutează gratuit pe iPhone și iPad și vorbim despre cel mai mare rival al lui PUBG, un FPS care aduce și extra

După o perioadă de aşteptare de aproximativ 3 săptămâni, Fortnite este în sfârşit disponibil pe iOS pentru toată lumea şi asta fără invitaţie. Faimosul FPS rival cu PUBG Mobile, dar cu grafică mai cartoonish e gratuit şi ocupă în jur de 2 GB pe device.

Fortnite

M-am înscris de acum câteva săptămâni la testul pe bază de invitaţie şi nu am primit una din păcate. Am jucat în schimb jocul gratuit pe PS4 şi nu am fost prea impresionat. Mori mult mai rapid şi mai uşor decât în PUBG, dar ai marele avantaj că faci un soi de crafting ca în Minecraft. Poţi construi scări, ziduri, clădiri şi alte structuri, dar le şi poţi distruge şi regândi.

Fortnite

Armele sunt ceva mai SF, sniperul e mai precis şi jocul nu se ia aşa mult în serios, fiind mai haios şi cu personaje nebunesc de personalizabile. Cine vrea să joace chiar acum Fortnite pe iOS, trebuie să aibă de la iPhone SE în sus, urmat de iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X. Pe listă se află şi iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad 2017 şi iPad Pro. Va veni şi pe Android acest joc, dar deocamdată nu avem dată de lansare.

Fortnite

Pentru cine nu e familiarizat cu Fortnite trebuie să afle că jocul este unul de tip "battle royale", cu 100 de jucători aruncaţi pe o hartă uriaşă şi care se luptă pe viaţă şi pe moarte, până rămâne doar un singur jucător victorios. Grafica aminteşte de Respawnables, Team Fortress sau Blitz Brigade, cu o doză de Pixar. Din ce am înţeles pe mobil totul se întâmplă foarte repede şi nu prea ai timp să construieşti nimic. Te şi cam încurci în interfaţă la building.

O veste bună e că avem şi cross play, aşa că gamerii de pe iPhone se vor juca contra celor de pe PS4 şi Xbox One. Găsiţi jocul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×