Mars: Mars Review (Allview X3 Soul Style): platformer cu stil, jocul preferat al lui The Martian

1.306 ori
<b>Mars: Mars Review (Allview X3 Soul Style): platformer cu stil, jocul preferat al lui The Martian</b>Sunt sigur că dacă protagonistul din filmul The Martian ar fi avut un joc ideal când era prins pe Marte, atunci el ar fi fost Mars Mars. La urma urmei titlul implica un astronaut care sare din staţie în staţi pe planeta roşie. Am testat jocul pe Allview..

Sunt sigur că dacă protagonistul din filmul The Martian ar fi avut un joc ideal când era prins pe Marte, atunci el ar fi fost Mars: Mars. La urma urmei titlul implică un astronaut care sare din staţie în staţi pe planeta roşie. Am testat jocul pe Allview X3 Soul Style şi ne-am distrat de minune. Vă reamintesc că telefonul vă este oferit la concurs Mobilissimo.ro.

Titlul este gratuit in Play Store, a debutat în august şi este un platformer cu un concept simplu: controlăm un astronaut ajustându-i thrusterele din jetpack pentru a îl ghida între platforme. Combustibilul său e foarte limitat şi trebuie să păstrăm o bună parte din el pentru o aterizare lină. Putem apăsa în dreapta sau stânga ecranului pentru a activa respectivul propulsor şi pe cele două părţi simultan pentru o aterizare fără emoţii.

Review Mars: Mars, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Style

Există şi personaje deblocabile, în stil Crossy Road, iar 30 sunt puse la dispoziţie aici. Avem parte şi de checkpoint-uri, unde putem face selfie-uri cu astronautul dacă el gravitează în zona dedicată destul timp. Coloana sonoră e relaxantă şi jocul nu e deloc atât de enervant pe cât pare la prima vedere. Am deblocat şi un scafandru, schimbând şi mediul de joc din Marte într-o zonă subacvatică.

Va exista şi un personaj Dracula, cu mediu de joc alb negru, un personaj indian, sau unul care trage cu flori când îl atingem. Un joc simplu şi distractiv, de nota 8 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview X3 Soul Style, îl puteți afla de aici.

Review Mars: Mars, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Style

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×