Gangstar New Orleans Review (iPhone 7): Distractiv, haios, dar nu prea open pentru un open world clonă de GTA (Video)

1.225 ori
<b>Gangstar New Orleans Review (iPhone 7): Distractiv, haios, dar nu prea open pentru un open world clonă de GTA (Video)</b>Seria de jocuri Gangstar s-a îmbogățit în acest an cu un nou titlu intitulat New Orleans, joc foarte distractiv și haios. Un lucru pe care l-am remarcat totuși este acela că nivelul de open world în cazul de față nu este pe atât de fascinant precum

Toată lumea vrea review la Gangstar New Orleans, care a debutat în lună martie, după o aşteptare de jumătate de an. Se vrea a fi clonă de GTA, dar sfârşeşte drept o clonă de Saints Row mai degrabă. Am testat acest titlu gratuit pe iPhone 7 şi recunosc că a fost destul de haios.

Gangstar New Orleans

Nu la fel de haios ca un titlu Telltale, dar câteva glumiţe şi personaje trăznite tot găsim. Acest Gangstar se petrece în New Orleans, după cum îi spune şi numele, dar nu are o abordare similară cu Mafia 3, care avea loc in aceeasi regiune. Acţiunea se petrece în universul modern, între smartphone-uri şi producători de droguri în pivniţe dubioase. Ca în orice Gangstar care se respectă avem la dispoziţie un univers deschis, în care putem fura orice maşină şi bâte sau împuşca pe oricine.

Gangstar New Orleans

Problema e că nu avem prea multe alte lucruri de făcut, misiunile secundare lipsesc, iar cele principale sunt scurte şi anoste. E de obicei vorba de salvarea cuiva, eliminarea unor inamici, curse cu automobile şi altele de gen. O misiune îndeplinită scade mărimea terenului unui gangster şi în curând îi putem prelua afacerea. Trebuie spus că maşinile sunt destul de uşor de condus aici, deci Gameloft a implementat binişor controlul lor.

Gangstar New Orleans

Ce nu e atât de uşor e ţintirea inamicilor, chit că avem şi o urmă de auto aim inclusă. E şi puţin peste mână ideea de tras din spatele cover-ului, mai ales că inamicii se pricep bine să se ascundă şi mai mereu va trebui să fugi şi tragi. Mai e şi limita de timp care ne presează. Grafică arată OK, dar parcă mă aşteptam la ceva mai glossy, o iluminare mai bună şi ceva pretenţios.

Gangstar New Orleans

Gameloft a mers pe ruta cartoonish, astfel încât jocul să ruleze şi pe telefoanele mai vechi, deci e totul copilăros aici, în frunte cu numerele care sar din inamici când trageţi în ei. Ce e bine făcut totuşi e întreg conceptul de meniuri, harta şi în general organizarea lor. Mă omoară totuşi faptul că primim des obiecte, pickup-uri şi urne fermecate, cu animaţii uriaşe până le deschidem.

Avem şi ideea de fuzionare a obiectelor, level up, inclusiv la maşini, plus arme principale, secundare şi chiar terţiare de luat cu noi. New Orleans-ul e binişor desenat, cel puţin din cât am parcurs din el până acum, deşi mai are până să ajungă chiar şi un GTA de mobil, mai ales pentru că are multe zone pustii din păcate, sau nefrecventate.

În principiu acesta nu e chiar un review, ci mai degrabă o prezentare, pentru că New Orleans e genul de joc în care trebuie să joci măcar 5-6 ore şi nu doar 2-3 câte am eu până acum. Dacă ar fi să dau o notă ar fi undeva la 8 sau 8.5. Şi nu, nu am uitat că jocul nu rulează pe Huawei P10 şi Galaxy S8 şi că are buguri şi reseturi pe multe terminale, dar Gameloft lucrează la asta.

Puteți descărca jocul pentru Android de aici și pentru iOS de aici. De asemenea, prețul actualizat pentru iPhone 7 poate fi aflat de pe eMAG.ro!

Review joc Gangstar New Orleans, prezentat pe iPhone 7:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×