Into the Dead 2 Review (Samsung Galaxy J5 2017): auto runner cu zombie, extra feeling şi poveste, dar prea mult freemium (Video)

1.509 ori
<b>Into the Dead 2 Review (Samsung Galaxy J5 2017): auto runner cu zombie, extra feeling şi poveste, dar prea mult freemium (Video)</b>De la primul titlu Into the Dead au trecut în mod incredibil 5 ani și acum primim un succesor pe măsură. Pornim din nou la vânat de zombie și în cazul de față trebuie precizat că am testat jocul pe smartphone-ul Samsung Galaxy J5 (2017)

Vă vine să credeţi că au trecut 5 ani de la Into the Dead? Ştiu oameni care mai joacă şi acum acel auto runner de la Pik Pok Games, care lua o idee extrem de utilizată de endless runner, îi muta perspectiva în first person şi adăugă şi zombie bine randaţi. Am jucat primul joc pe tableta Nexus 10 şi am jucat acum Into the Dead 2 tot pe un device Samsung, Galaxy J5 (2017).

Into the dead 2

Titlul este gratuit în Play Store şi App Store şi este în continuare un auto runner cu zombii, dar împărţit în nivele de această dată. Sunt 66 la număr, împărţite în 7 capitole, dar fiecare nivel costă în jur de 3 unităţi de energie pentru a fi jucat. Aici intervine elementul freemium, care vă ţine pe bară după câteva sesiuni scurte de joc. Controlul e simplu, pe baza unui thumbstick virtual în stânga ecranului pentru a schimba direcţia şi puteţi apăsa restul ecranului (centru şi dreapta) pentru a trage cu arma.

Gloanţele sunt mai rare ca un metalist la coadă la moaşte, atât pentru shotgun, cât şi pistol sau alte arme găsite pe parcursul poveştii. Şi pentru că am amintit de poveste, avem şi aşa ceva. Personajul principal îşi caută sora şi fiica, care au ajuns cumva la bunicul lor şi de acolo începe drama. Comunicăm cu ele prin walkie talkie şi evident avem şi momente tragice sau triste.

Into the dead 2

Jocul pare mai uşor decât primul Into the Dead şi cu puţin noroc şi agilitate nu veţi muri deloc primele 3 misiuni. Ca un sfat, evitaţi lanurile de porumb, pentru că acolo practic nici nu vedeţi zombii, care sar pe voi imediat. Grafică arată mai bine decât la primul joc, asta e sigur, atmosfera este mai sumbră şi îmi place acea ceaţă roşie, întunericul şi senzaţia de groază care bântuie oraşele şi câmpiile vizitate.

Puteţi debloca noi arme, colecţiona schiţe ale armelor şi folosi perks, grenade şi alte item-uri, dar şi animale de companie, care se activează mai târziu. Chiar dacă plusează la grafică şi atmosferă, jocul nu mai are acel "nu ştiu ce" al primului titlu şi elementul de freemium e exagerat. Îi dăm un 7.5 din 10. Poate fi descărcat de aici pentru Android și de aici pentru iOS!

Samsung Galaxy J5 (2017) prețuri actualizate:

Prezentare joc Into the Dead 2 pe Samsung Galaxy J5 (2017)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×