Guns & Roses si Slayer pe telefonul tau cu Guitar Hero Mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.398 ori
<b>Guns & Roses si Slayer pe telefonul tau cu Guitar Hero Mobile</b>&nbsp;Probabil sunteti familiari cu celebrul joc de console Guitar Hero, care va pune in piele unui rockstar si ofera un sistem original de control prin intermediul unui joystick in forma de chitara electrica. Ei bine, jocul destinat pana acum...

 Probabil sunteti familiari cu celebrul joc de console Guitar Hero, care va pune in piele unui rockstar si ofera un sistem original de control prin intermediul unui joystick in forma de chitara electrica. Ei bine, jocul destinat pana acum platformelor PlayStation 2 si Xbox 360 va sosi si pe telefonul mobil.

Cel mai nou joc din seria pentru console este Guitar Hero III: Legends of Rock si se pare ca varianta mobila se va baza pe acesta. De mentionat ca versiunea originala include 71 de melodii celebre, cantate de artisti ca Red Hot Chili Peppers, Slayer, Audioslave, Muse sau AC DC. Probabil va intrebati cum va reusi Activision, producatorul jocului sa implementeze sistemul de control bazat pe un joystick-chitara pe un telefon mobil normal.

Guitar Hero este bazat pe o serie de note ale melodiei pe care o ascultati care se desfasoara in fata dumneavoastra sub forma de scroll vertical 3D. Joystickul chitara este dotat cu 5 butoane colorate, care trebuie apasate in acelasi timp cu notele de aceeasi culoare care apar pe ecran. In varianta mobila Guitar Hero va fi controlat cu ajutorul a 3 taste ale telefonului, care vor corespunde notelor muzicale. Guitar Hero pentru terminalele mobile va fi disponibil prin reteaua Verizon Wireless si va include 15 melodii , plus 3 cantece bonus pe luna pentru cei care se inregistreaza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×