iPhone 2 se lanseaza in primavara, conform analistilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.155 ori
<b>iPhone 2 se lanseaza in primavara, conform analistilor</b>Vanzarile spectaculoase ale celor de la Apple demonstreaza&nbsp;&nbsp;ca iPhone este cu adevarat un succes iar un raport al UBS Investment Research estimeaza ca vom vedea deja&nbsp;o noua linie de telefoane iPhone in primavara anului 2008. Deja actiunile...

Vanzarile spectaculoase ale celor de la Apple demonstreaza  ca iPhone este cu adevarat un succes iar un raport al UBS Investment Research estimeaza ca vom vedea deja o noua linie de telefoane iPhone in primavara anului 2008.

Deja actiunile Apple sunt estimate la 220 de dolari, in conditiile in care vanzarile de Mac-uri au intrecut asteptarile cu 10%, cu cele 2.16 milioane de unitati cumparate de clienti. Si iPhone a depasit asteptarile, Apple vanzand aproximativ 1.12 milioane terminale intr-o perioada de 3 luni si deja exista predictii care afirma ca vanzarile vor exploda in perioada sarbatorilor, schimband drastic totalul unitatilor vandute in acest an. iPhone a reprezentat mai mult decat un produs de-sine-statator, propulsand si vanzarilor Mac-urilor dar si pe cele ale iPod-urilor.

Analistii au afirmat ca actiunile Apple vor creste semnificativ pana in preajma showului Macworld din ianuarie, in cadrul caruia se banuieste ca vom vedea noua generatie de iPhone-uri. Aceiasi cercetatori de la UBS au remarcat faptul ca iPod-ul a dezamagit, fiind vandute doar 10.2 milioane de unitati in cel de-al doilea sfert fiscal al acestui an. Se pare ca majoritatea clientilor au asteptat lansarea unui iPod nou si nu au mai cumparat versiunile vechi. Apple isi va respecta cifra de afaceri anuntata, datorita lansarii iminente a lui Mac OS X Leopard, a lui iMAC si a iPhone-ului european, toate aceste produse fiind dorite de public si promitand sa genereze venituri considerabile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×