Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908): un RPG de acţiune surprinzător de complex, cu un party de eroi şi auto play (Video)

1.214 ori
<b>Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908): un RPG de acţiune surprinzător de complex, cu un party de eroi şi auto play (Video)</b>Help Me Jack Atomic Adventure este un joc testat pe telefonul Philips Xenium i908, atunci c&acirc;nd am avut handsetul la review. Acesta este un titlu gratuit, un RPG de acţiune de la NHN Entertainment, care e surprinzător de bun pentru un joc gratuit....

Help Me Jack Atomic Adventure este un joc testat pe telefonul Philips Xenium i908, atunci când am avut handsetul la review. Acesta este un titlu gratuit, un RPG de acţiune de la NHN Entertainment, care e surprinzător de bun pentru un joc gratuit.

El implica un party de eroi care vor străbate o hartă destul de amplă, luptându-se cu inamici. Jocul îmi aminteşte puţin de ultimul titlu Thor lansat de Gameloft cu ocazia apariţiei filmului Thor 2 la cinema. Evident că există şi posibilitatea de upgrade pentru personajele voastre şi veţi avea la dispoziţie aici peste 200 de nivele, abilităţi speciale şi noi personaje pe care le luaţi cu voi pe parcurs.

Help Me Jack necesită conexiune permanenţă la Internet şi are loc într-o lume post apocaliptică, plină de monştri iradiaţi. Grafică sa este 3D, arătoasă şi în stilul unui desen animat. Veţi putea folosi personaje dintr-o anumită clasă, precum un războinic sau un personaj care trage doar de la distanţă. Fiecare nivel are şi un boss, care de obicei e destul de greu de învins.

Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908): un RPG de acţiune surprinzător de complex, cu un party de eroi şi auto play (Video)

Controlul e comod implementat aici şi folosim un thumbstick virtual în stânga ecranului pentru control. Mecanismul freemium îl reprezintă acele tickets, care sunt cheltuite pentru a participa la fiecare bătălia. Există şi o arenta cu bătălii infinite şi în modul Campanie putem apăsa pe un buton special care face gameplayul să fie automat. Practic, puteţi pleca din cameră şi personajul vostru se va lupta la fel de bine şi va aduna toate obiectele necesare de pe hartă.

Help Me Jack include şi medii destructibile şi consuma multă baterie. Armele sunt upgradabile, nu avem reclame în joc şi fiecare nivel durează cam 2-3 minute de jucat. Din păcate jocul are un nivel mult prea scăzut de dificultate, dar e distractiv şi arătos. Îi dăm notă 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de aici.

Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×