Noi informaţii despre HTC 10 dezvăluite de Evan Blass: ecran Super LCD 5, baterie de 3000 mAh

929 ori
<b>Noi informaţii despre HTC 10 dezvăluite de Evan Blass: ecran Super LCD 5, baterie de 3000 mAh</b>&Icirc;ncă o zi şi &icirc;ncă o scăpare legată de HTC 10, viitorul flagship al companiei taiwaneze, care ar trebui să debuteze luna viitoare. Azi aflăm prin intermediul zvonacului Evan Blass că acest handset va avea un ecran Super LCD şi nu...

Încă o zi şi încă o scăpare legată de HTC 10, viitorul flagship al companiei taiwaneze, care ar trebui să debuteze luna viitoare. Azi aflăm prin intermediul zvonacului Evan Blass că acest handset va avea un ecran Super LCD şi nu AMOLED, dar şi detalii despre baterie.

E vorba despre un ecran Super LCD 5 pe noul flagship, în ciuda faptului că zvonuri precedente vorbeau despre un display AMOLED. Zvonacul mai menţionează şi o baterie de 3000 mAh, aceeaşi capacitate ca pe Galaxy S7, dar peste cea de 2800 mAh a lui LG G5 de exemplu. Revenind la display, el ar urma să aibă diagonală de 5.15/5.2 inch şi o rezoluţie Quad HD, iar la interiorul lui HTC 10 vom găsi un procesor Snapdragon 820, plus 4 GB RAM şi cel puţin 32 GB stocare.

Data de 19 aprilie a fost menţionată ca o posibilitate pentru lansarea acestui model, ce a primit deja câteva teasere consistente de la HTC. Aşteptăm şi o cameră Ultrapixel de 12 MP, port USB Type C şi probabil că nu vom mai primi difuzoare BoomSound, ci doar unul singur în zona inferioară. Sperăm că acest terminal să stea mai bine la luminozitatea decât HTC One M9, dar şi la baterie... Designul nu se anuntă prea impresionant, dacă ne luam după imaginile 3D ajunse pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×