Highway Getaway Review (HTC U Ultra): endless runner cu automobile, pe 4 benzi de această dată (Video)

1.889 ori
<b>Highway Getaway Review (HTC U Ultra): endless runner cu automobile, pe 4 benzi de această dată (Video)</b>Pe HTC U Ultra am simţit ca un joc nu este de ajuns, aşa că am analizat 2 titluri. Astfel, pe lângă Parallyzed l-am trecut în revistă şi pe Highway Getaway, endless runner cu automobile, care se joacă în mod portrait.

Pe HTC U Ultra am simţit ca un joc nu este de ajuns, aşa că am analizat 2 titluri. Astfel, pe lângă Parallyzed l-am trecut în revistă şi pe Highway Getaway, endless runner cu automobile, care se joacă în mod portrait.

Jocul este gratuit in Play Store şi ne aduce de această dată un runner pe 4 benzi, în locul celor 3 clasice. Înainte de fiecare cursă putem cumpăra nişte boostere şi avem şi obiective de îndeplinit. Grafica nu arată rău, pentru un endless runner, mai ales acel efect de schimbare a unghiului camerei atunci când luăm boostul de viteză. Pentru că avem energy meter cu combustibil va trebui să ne alimentăm din mers, rulând în spatele unui camion cu benzină.

Review joc Highway Getaway, prezentat pe HTC U Ultra

Avem şi un leaderboard cu gameri reali aparent, cel puţin judecând după avatarurile lor. Se pot debloca şi îmbunătăți automobile, inclusiv muscle car-uri şi dubițe. Upgrade-urile sunt de 3 tipuri, inclusiv consum de combustibil sau durată nitro, dar putem umbla şi la nuanţa automobilului. Exact când eram gata să zic că jocul e plicticos, a apărut şi o misiune din senin şi anume să urmărim o dubiţă plină cu bani, pe care am răsturnat-o şi am adunat dolăreii care tot zburau în urma sa.

Un aspect cheie din gameplay e să evităm poliţia şi să nu fim prinşi, mai ales dacă rulăm pe cea mai din dreapta bandă. Near miss-urile şi unele coliziuni cu maşini mai mici sunt premiate cu bani. Îi acordăm acestui joc distractiv, dar repetitiv o notă de 7 din 10 şi îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

HTC U Ultra, prețuri actualizate:

Review joc Highway Getaway, prezentat pe HTC U Ultra

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×