Hunger Games Catching Fire Panem Run review: Temple Run Brave cu alt skin (Video)

1.235 ori
<b>Hunger Games Catching Fire Panem Run review: Temple Run Brave cu alt skin (Video)</b>Probabil știți că acum la cinema rulează filmul Hunger Games Catching Fire, iar ca de obicei pentru un blockbuster primește și un joc pentru mobil. E vorba despre Hunger Games Catching Fire Panem Run, pe care l-am testat pe iPhone 5. &nbsp; Acesta...

Probabil știți că acum la cinema rulează filmul Hunger Games Catching Fire, iar ca de obicei pentru un blockbuster primește și un joc pentru mobil. E vorba despre Hunger Games Catching Fire Panem Run, pe care l-am testat pe iPhone 5.

Acesta este un endless runner, după modelul lui Temple Run Brave, în ideea că și alergați și trageți cu arcul. Veți juca cu un personaj masculin sau feminin în funcție de preferințe și veți sări peste garduri, alunecă sub obstacole și evită diferite capcane. Panem Run va permite să jucați în diferite districte din joc și fie în interiorul unui depozit, într-o pădure sau în alte medii.

Hunger Games Catching Fire Panem Run review: Temple Run Brave cu alt skin (Video)

Jocul arată foarte bine și va permite să adunați diferite materiale cu care fabricați săgeți, dar vă oferă și powerupuri și upgrade-uri pentru abilități. Avem la dispoziție și multiplayer turn based, astfel că fiecare jucător își face sesiunea apoi o trimite online și e comparată cu cea a rivalului.

Jocul a fost lansat pe 21 noiembrie, e practic un Temple Run cu alt skin, dar nu prea iese în evidență fața de alte runner. îi acordăm o notă de 7.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru iOS sau de aici pentru Android.

Preț telefon aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×