Nokia pregătește un phablet metalic cu ecran de 5.2 inch; Iată și o primă confirmare a existenței sale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.154 ori
<b>Nokia pregătește un phablet metalic cu ecran de 5.2 inch; Iată și o primă confirmare a existenței sale</b>Se pare că Nokia pregătește un nou device high end cu corp metalic, de această dată un phablet cu diagonală de 5.2 inch. Terminalul a apărut sub numele de cod RM-964 în baza de date a importatorului indian Zauba. &nbsp; Noul venit va fi o versiune...

Se pare că Nokia pregătește un nou device high end cu corp metalic, de această dată un phablet cu diagonală de 5.2 inch. Terminalul a apărut sub numele de cod RM-964 în baza de date a importatorului indian Zauba.

Noul venit va fi o versiune mai mică a lui Lumia 1520 și va include și un ecran de 5.2 inch Full HD și un corp din aluminiu. Vom avea parte de un procesor Snapdragon 800 aici, 2 GB RAM și posibil și o cameră Pureview de peste 20 de megapixeli. Avem și un preț listat în India, de 560 de dolari, deci se confirmă statutul de high end al acestui model.

Nokia pregătește un phablet metalic cu ecran de 5.2 inch; Iată și o primă confirmare a existenței sale

Am mai văzut scăpări din partea Nokia în ultima vreme, deci pe ultima sută de metri înainte de CES 2014 avem cam un trio de modele noi gata de lansare. Până acum nici urmă de cameraphone de nouă generație, deși mă întreb ce poate să upgradeze Nokia la camera sa de 41 de megapixeli? Cu ce credeți că ne va surprinde compania cumpărată de Microsoft la CES și MWC?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×