GTA San Andreas disponibil acum pe iOS, săptămâna viitoare pe Android și Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.503 ori
<b>GTA San Andreas disponibil acum pe iOS, săptămâna viitoare pe Android și Windows Phone</b>Iată că s-a mai lansat un super joc pentru telefoane și tablete pe final de an, faimosul GTA San Andreas ajungând deocamdată pe iOS. Titlul costă 7 dolari în acest moment și săptămâna viitoare va sosi și pe Android și Windows Phone. &nbsp;...

Iată că s-a mai lansat un super joc pentru telefoane și tablete pe final de an, faimosul GTA San Andreas ajungând deocamdată pe iOS. Titlul costă 7 dolari în acest moment și săptămâna viitoare va sosi și pe Android și Windows Phone.

Jocul celor de la Rockstar a fost gândit pentru mobil și tablete și necesită de la iOS 4.3 în sus. Acțiunea are loc la începutul anilor 90, iar personajul principal este Carl Johnson, care se întoarce în cartierul său de baștină. Veți explora 3 zone de acțiune aici, Los Santos, San Fierro și Las Venturas, cu peste 70 de ore de gameplay disponibile.

Grafică a fost remasterizata pentru 2013, cu îmbunătățiri de iluminare, culori mai vii și personaje mai bine randate. Terminalele de la iPhone 5 în sus au parte de îmbunătățiri speciale, cu umbre dinamice și reflecții în timp real. Jocul suporta salvarea în cloud, control tip dual analog stick și vine cu suport pentru controllere fizice.

Descarcati jocul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×