Pocket Heroes Review (Huawei Honor 6 Plus): un soi de Angry Birds Epic cu mai multă mobilitate (Video)

1.184 ori
<b>Pocket Heroes Review (Huawei Honor 6 Plus): un soi de Angry Birds Epic cu mai multă mobilitate (Video)</b>Huawei Honor 6 Plus a fost testat şi din punct de vedere al gamingului şi astfel am dat peste un joc numit Pocket Heroes. Prima impresie a fost că joc o versiune derivată de Angry Birds Epic. &nbsp; Titlul e disponibil gratuit in Play Store şi spre...

Huawei Honor 6 Plus a fost testat şi din punct de vedere al gamingului şi astfel am dat peste un joc numit Pocket Heroes. Prima impresie a fost că joc o versiune derivată de Angry Birds Epic.

Titlul e disponibil gratuit in Play Store şi spre deosebire de Angry Birds Epic, el va permite să mişcaţi personajele trasându-le o linie în fata drept traseu. Va trebui să înfruntaţi valuri de goblini şi căpcăuni sau ciori, folosind 3 personaje: un cavaler, vrăjitor şi un vindecător. Toate personajele pot primi echipament, precum armură, brăţări, săbii sau baghete magice.

Există şi posibilitatea de a face level up pentru a creşte viaţa, puterea sau magia, dar aveţi şi un skill tree în care cheltuiţi bijuterii pentru a debloca noi abilităţi sau a creşte statusurile personajelor. Spre exemplu vrăjitorul poate primi puterea de a transforma inamicii în pisici. După câteva nivele jucate veţi avea şi capcane pe ecran, nu doar inamici.

Pocket Heroes

E vorba spre exemplu despre o zonă cu foc, unde îi puteţi atrage pe goblini care vor fi ucişi de incendiu. Personajele au şi puteri speciale, precum o ploaie de meteoriţi, scut şi multe altele. Există şi boss battles, questuri zilnice şi din păcate dacă sunteţi înfrânţi, aveţi opţiunea de a plăti un dolar pentru a învia personajele. Acesta este un soi de RPG-casual game, cu nivel scăzut de dificultate şi cu o grafică de desen animat. Îi acordăm nota 8.4 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

Prețul actualizat al lui Huawei Honor 6 Plus îl puteți afla de aici.

Pocket Heroes Review (Huawei Honor 6 Plus)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×