Jocul Angry Birds disponibil gratuit pe Android

2.076 ori
<b>Jocul Angry Birds disponibil gratuit pe Android</b>Angry Birds, unul dintre cele mai populare jocuri puzzle de pe iPhone si iPod Touch tocmai a debutat pe platforma Android, unde este disponibil gratuit. Producatorul acestui titlu, compania finlandeza Rovio Mobile a lansat jocul sub forma de download...

Angry Birds, unul dintre cele mai populare jocuri puzzle de pe iPhone si iPod Touch tocmai a debutat pe platforma Android, unde este disponibil gratuit. Producatorul acestui titlu, compania finlandeza Rovio Mobile a lansat jocul sub forma de download gratuit, dar trebuie sa aflati ca aceasta versiune include reclame.

Puteti descarca Angry Birds de aici sau prin Android Market si aflam ca developerii vor corecta ultimele buguri si lansa o versiune platita a jocului pentru Android. Acest titlu a fost cumparat de nu mai putin de 6.5 milioane de ori pe terminalele Apple si este disponibil si pe platforma Maemo, Symbian^3 si Palm webOS.

Angry Birds are ca tema principala duelul dintre pasari si "porcii diabolici" care se ascund in tot soiul de structuri, fabricate din lemn, sticla sau piatra. Pasarile vor incerca sa darame adaposturile tragandu-se cu prastia catre ele. Avem de-a face cu un puzzle inteligent, care va va tine lipiti de telefon ore bune, deci nu ezitati sa testati jocul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×