Jocul "Terminator: Salvation", curand disponibil pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.882 ori
<b>Jocul "Terminator: Salvation", curand disponibil pe iPhone (Video)</b>De vreme ce acesta este anul lui Terminator 4, filmul, respectiv al jocului Terminator: Salvation, iPhone-ul nu putea fi ocolit de acest fenomen si iata ca jocul soseste si intr-o varianta special creata pentru handsetul produs de Apple. Trailerul de mai...

De vreme ce acesta este anul lui Terminator 4, filmul, respectiv al jocului Terminator: Salvation, iPhone-ul nu putea fi ocolit de acest fenomen si iata ca jocul soseste si intr-o varianta special creata pentru handsetul produs de Apple. Trailerul de mai jos va edifica asupra graficii sale:

Creat de catre Gameloft, jocul vine cu o grafica impresionanta si cu un gameplay pe masura, mai ales daca avem in vedere faptul ca toata actiunea se petrece pe un telefon mobil. Evident, experienta de gaming nu se va compara cu cea de pe PC sau de pe console, dar Salvation, in varianta de pe iPhone pare un titlu promitator.

Aflam de asemenea ca acest joc este destul de complex si va permite gamerilor sa aiba acces la numeroase arme si vehicule, utile pentru terminarea misiunilor. Terminator: Salvation va sosi prin intermediul lui App Store si deja iPhone si-a dovedit calitatile la capitolul gaming, prin hituri portate de pe marile console, precum titlurile din seria Metal Gear Solid, Silent Hill sau Crash Bandicoot.

[Via: Mobilewhack.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×