Motorola renunta la Windows Mobile?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.118 ori
<b>Motorola renunta la Windows Mobile?</b>Motorola si-a publicat oficial rezultatele financiare pentru primul trimestru fiscal al lui 2009 cu doar cateva zile in urma, dar ceea ce ne-a impresionat cu adevarat a fost faptul ca Sanjay Jha, co-CEO al companiei nu a anuntat vreun plan de viitor care...

Motorola si-a publicat oficial rezultatele financiare pentru primul trimestru fiscal al lui 2009 cu doar cateva zile in urma, dar ceea ce ne-a impresionat cu adevarat a fost faptul ca Sanjay Jha, co-CEO al companiei nu a anuntat vreun plan de viitor care sa implice OS-ul Windows Mobile.

In 2008 Motorola anunta ca isi va concentra eforturile pe 3 sisteme de operare de pe mobil: Android, Windows Mobile si propria platforma software. Iata ca Android a devenit principala tinta a companiei americane, iar Moto prefera sa astepte noua versiune a lui Windows Mobile, care va sosi catre finalul lui 2009 sau in 2010, inainte de a face vreo mutare decisiva.

Co-CEO-ul producatorului american de telefoane a vorbit si despre planurile companiei de a lansa cateva telefoane Android in ultimul trimestru al acestui an, dar nici vorba de terminale Windows Mobile, deocamdata. Ne vine totusi greu sa credem ca Moto va astepta pana in 2010 (daca Microsoft lanseaza atunci noul OS), pentru a intra inca o data pe piata Windows Mobile. O astfel de amanare ar putea fi fatala pentru Motorola, care si asa are destule probleme.

[Via: Businessweek.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×