Primele imagini cu BlackBerry Curve 8520 (Gemini)

1.715 ori

Iata ca in sfarsit avem ocazia de a vedea noi imagini cu handsetul BlackBerry Curve 8520, cunoscut si drept Gemini, el urmand sa soseasca pe piata la o data neprecizata inca. Aflam si ca acest nou BlackBerry vine cu cateva inovatii serioase, gratie celor...

Iata ca in sfarsit avem ocazia de a vedea noi imagini cu handsetul BlackBerry Curve 8520, cunoscut si drept Gemini, el urmand sa soseasca pe piata la o data neprecizata inca.

BlackBerry Gemini

Aflam si ca acest nou BlackBerry vine cu cateva inovatii serioase, gratie celor de la Research in Motion, printre acestea numarandu-se un trackball optic si taste media dedicate. Curve 8520  a suferit un update si la capitolul imagine, astfel ca in partea sa frontala, protectia ecranului LCD a fost extinsa si asupra tastelor pentru un look uniform.

BlackBerry Gemini

Marginile lui Gemini au fost cauciucate, tastele sunt de asemenea acoperite cu acelasi material iar terminalul este complet negru, pentru un look mai elegant. Dezavantajul principal al lui BlackBerry Curve 8520 este lipsa suportului pentru conectivitate 3G, dar pentru multi trackball-ul optic va merita asteptarea.

[Via: Crackberry.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×