Jocuri pentru iPhone, cu drag de la EA

1.635 ori
<b>Jocuri pentru iPhone, cu drag de la EA</b>Divizia de telefonie mobila a Electronic Arts (EA Mobile, fosta JAMDAT) se afla in discutii cu Apple in legatura cu producerea unor jocuri pentru mult-asteptatul iPhone. Acest lucru nu ar trebui sa ne mire, avand in vedere ca EA Mobile a produs 5 jocuri...

Divizia de telefonie mobila a Electronic Arts (EA Mobile, fosta JAMDAT) se afla in discutii cu Apple in legatura cu producerea unor jocuri pentru mult-asteptatul iPhone.

Acest lucru nu ar trebui sa ne mire, avand in vedere ca EA Mobile a produs 5 jocuri pentru iPod in anul trecut. Tehnologia folosita pentru a produce acele jocuri va fi incorporata in iPhone si astfel ne vom putea bucura poate si de porturi ale productiilor celebre de la EA. La urma urmei un port dupa NFS Carbon tocmai a fost lansat si banuim ca iPhone va folosi o grafica mai avansata decat terminalele actuale.

Ma intreb cum vom putea beneficia de jocurile moderne portate pe iPhone sau create pentru acesta, avand in vedere controlul prin intermediul touch-screen al telefonului de la Apple. Ar putea fi o revolutie a gameplay-ului sau doar un motiv sa jucam Tetris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×