Sagem lanseaza telefonul My411x

Autor:  | Publicat în:  Sagem 15.880 ori
<b>Sagem lanseaza telefonul My411x</b>Ne apropiem cu pasi mari de vara si tinerele domnisoare vor adora noul terminal de la SAGEM, care le va permite sa isi aranjeze coafura si intreg lookul oriunde si oricand prin intermediul unei fete de tip oglinda. my411x este un terminal slim destul de...

Ne apropiem cu pasi mari de vara si tinerele domnisoare vor adora noul terminal de la SAGEM, care le va permite sa isi aranjeze coafura si intreg lookul oriunde si oricand prin intermediul unei fete de tip oglinda.

my411x este un terminal slim destul de compact, disponibil la un pret rezonabil. Publicul tinta al noului SAGEM este reprezentat de orice persoana care doreste un telefon atractiv, cu toate functiile de baza incluse, la un pret moderat. my411x este un handset tri-band si include un player pentru fisiere MP3, Bluetooth, WAP 2.0 si SyncML pentru conectivitatea cu PC-ul si accesul la retea.

Veti putea imortaliza momente deosebite cu ajutorul camerei VGA cu zoom digital de pana la 4x. Daca doriti sa navigati pe internet sau sa va jucati jocuri Java, veti folosi WAP 2.0 cu o mare usurinta. Telefonul este disponibil acum in reteaua Orange (cel putin in Marea Britanie) la pretul de 49.99 lire sterline. La prima vedere se pare ca avem de-a face cu un terminal destul de bun la capitolul design si cu un adevarat chilipir la capitolul pret.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×