Conferinta Nokia la 50 de metri inaltime, deasupra orasului Las Vegas

1.401 ori
<b>Conferinta Nokia la 50 de metri inaltime, deasupra orasului Las Vegas</b>CTIA Wireless 2008 nu este cu siguranta un show tech al celor slabi de inima, fapt dovedit si de provocarea Nokia, care si-a organizat conferinta de presa la 55 de metri deasupra orasului Las Vegas. Daca nu ne credeti dati click pe imagine pentru a...

CTIA Wireless 2008 nu este cu siguranta un show tech al celor slabi de inima, fapt dovedit si de provocarea Nokia, care si-a organizat conferinta de presa la 55 de metri deasupra orasului Las Vegas. Daca nu ne credeti dati click pe imagine pentru a viziona un clip cu o conferinta Nokia "la nivel foarte inalt":

Ne-am fi asteptat la o parada de costume elegante intr-o sala iluminata de lasere si omniprezentele cocktailuri si complimente. In schimb, jurnalistii si specialistii industriei mobile au sansa sa fie plimbati de o macara la 50 de metri inaltime deasupra capitalei mondiale a distractiei. Interesant mod de a lansa Internet Tabletul Nokia N810, varianta WiMAX, nu credeti? In cazul in care ati crezut ca aveti de-a face cu o fara de 1 aprilie, aruncati o privire pe urmatorul clip, care va prezinta conferinta.

Am auzit de apeluri efectuate la 6, 7 sau chiar 8000 de metri altitudine, dar conferintele tinute la inaltimi impresionante sunt o premiera. Cine altcineva decat cel mai popular producator de telefoane mobile din lume putea sa organizeze o asemenea "sotie"? Ramane de vazut ce alte surprize mai are gigantul finlandez pentru noi, pana la incheierea lui CTIA Wireless 2008.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×