Modern Combat 4 Zero Hour review: pe urmele lui Call of Duty, un FPS de excepție (Video)

2.016 ori
<b>Modern Combat 4 Zero Hour review: pe urmele lui Call of Duty, un FPS de excepție (Video)</b>Ne-ați cerut în mod repetat pe canalul YouTube review-uri la două jocuri: GTA Vice City și Modern Combat 4. Ei bine vă respectăm cererile și astăzi vă prezentăm review-ul lui Modern Comba 4 Zero Hour, testat pe iPad Mini. Acest FPS de la...

Ne-ați cerut în mod repetat pe canalul YouTube review-uri la două jocuri: GTA Vice City și Modern Combat 4. Ei bine vă respectăm cererile și astăzi vă prezentăm review-ul lui Modern Comba 4 Zero Hour, testat pe iPad Mini. Acest FPS de la Gameloft costă 6.99 dolari și ocupa aproape 2 GB spațiu de stocare pe device. El arată bine pe iPad Mini, deci imaginați-vă cum arată pe un ecran Rețină sau unul de Nexus 10, sau iPhone 5, de exemplu.

Avem de-a face cu povestea clasică: un grup de teroriști bombardează orașe și răpesc președintele SUA, iar un grup de soldați viteji salvează sitautia. Partea interesantă e că puteți juca de ambele părți ale baricadei de-a lungul celor 12 misiuni, care vă pun atât în pielea soldaților buni, cât și a lui Edward Page, maniacul care dorește distrugerea lumii și anarhia. Monologul lui Page va fi auzit în tot jocul, pe măsură ce el condamna societatea capitalistă, soldații, conducătorii și cam tot ce mișcă în jurul său. Jocul folosește engine-ul Havok și arăta foarte bine.

Veți vedea asta încă din prima misiunie, din felul în care arata fumul pe cer, felul în care se reflecta soarele în lentilă armei și fizică inamicilor. Actorii vocali sunt foarte buni și de acest aspect s-a ocupat o casă de producție de la Hollywood, se pare. Aveți la dispoziție o mare varietate de arme, fiecare cu reculul și comportamentul său, iar când vă apropiați de inamici, puteți ataca "la baioneta", folosind un cuțit. Armele includ pistoale semiautomate, puști cu lunetă, mitraliere de toate mărimile și formele, lansatoare de rachete și puteți chiar controla o dronă sau mitralieră montată pe un vehicul.

Există și un mod multiplayer în Modern Combat 4 în care vă puteți confrunta cu 11 alți jucători sau puteți face echipa și juca pe fraguri într-o limita de timp. Gameplay-ul e foarte distractiv, animat și doar pentru acest mod ar fi meritat jocul 7 dolari fără probleme. Veți avansa în nivel cu fiecare frag, iar creșterile în nivel vă deblochează noi arme și abilități, deci aveți tot interesul să câștigați în bătăliile din multiplayer. Jocul este excelent pentru aceste zile friguroase de iarnă și îi dăm notă 10 din 10. îl puteți descărca de aici pe Android și de aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×