Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE): un endless runner surprinzător de complex, cu multe elemente de RPG (Video)

1.320 ori
<b>Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE): un endless runner surprinzător de complex, cu multe elemente de RPG (Video)</b>Windows Phone e mai puţin sterp de jocuri de calitate acum faţă de acum 2 ani de exemplu şi din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd mai găsim şi c&acirc;te un titlu interesant, precum Monster Go. L-am testat pe Microsoft Lumia 640 XL LTE şi titlul s-a...

Windows Phone e mai puţin sterp de jocuri de calitate acum faţă de acum 2 ani de exemplu şi din când în când mai găsim şi câte un titlu interesant, precum Monster Go. L-am testat pe Microsoft Lumia 640 XL LTE şi titlul s-a dovedit destul de interesant.

Acesta e un endless runner disponibil gratuit în Windows Phone Store şi el are puternice elemente de RPG. Jocul va permite să personalizaţi micul personaj care aleargă pe ecran şi să îl ajutaţi să evolueze ca un Pokemon. Cheltuind puncte de skill veţi putea debloca noi abilităţi, pe care apoi le upgradati. Printre ele se număra creşterea puterii de atac, creşterea la dimensiuni uriaşe şi atacuri speciale.

Conceptul principal rămâne alergarea de la stânga la dreapta cu o creatură inedită, în faţa căreia se afla capcane şi inamici. Veţi aduna monede şi veţi putea lovi inamici folosind sabia, ciocanul sau bată pe care o mânuiţi. Atât armele, cât şi echipamentul se cumpără cu aurul dobândit pe parcursul alergării. La final de nivel apare şi un boss, destul de uşor de dovedit şi va trebui să şi plătiţi dacă veţi muri în luptă un număr foarte mare de galbeni.

Monster Go

Există 5 nivele aici, destul de lungi şi o sesiune de gameplay vă va mânca în jur de 3 sau 4 minute. Jocul ocupa 91 de MB şi la un moment dat personajul vostru va putea face şi double jump, ceea ce e de uriaş ajutor în evitarea capcanelor infernal amplasate. Acesta e cel mai apropiat titlu de un Pokemon endless runner pe care l-am văzut vreodată şi îi dăm notă de 8.7 din 10. Îl descărcaţi de aici.

Microsoft Lumia 640 XL LTE prețuri actualizate:

Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×