Namco lucreaza la jocuri pentru iPhone

1.358 ori
<b>Namco lucreaza la jocuri pentru iPhone</b>Intr-un interviu recent, Scott Rubin, VP al Namco Networks Games, a confirmat ca&nbsp; publisher-ul (cu un catalog care include Pac-Man, Ridge Racer si Tekken), lucreaza la jocuri iPhone pentru Apple. Rubin a declarat Gaming Bits, "Suntem cu siguranta...

Intr-un interviu recent, Scott Rubin, VP al Namco Networks Games, a confirmat ca  publisher-ul (cu un catalog care include Pac-Man, Ridge Racer si Tekken), lucreaza la jocuri iPhone pentru Apple.

Rubin a declarat Gaming Bits, "Suntem cu siguranta unul dintre putinii producatori de jocuri cu care Apple a ales sa lucreze si suntem si un partener de top Cingular, care va vinde dispozitivul. In acest moment, nu sunt prea multe informatii referitoare la jocuri… Daca exista o oportunitate, vom plasa in iPhone jocurile noastre. Este misiunea noastra."

Daca ne gandim la stirea de luna trecuta prin care se anunta ca EA lucreaza si ea la jocuri pentru iPhone, se pare ca Apple, fara sa faca valuri, se gandeste destul de serios la potentialul de jocuri pe care sa-l ofere dispozitivul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×