Zvonurile despre HTC Sirius, Erato, si Wings prind contur

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.410 ori
<b>Zvonurile despre HTC Sirius, Erato, si Wings prind contur</b>Nu stim de unde a venit informatia si (ca de obicei) nu putem fi 100% siguri ca este reala, dar in ultimele zile o gama variata de detalii cu privire la telefoanele mobile HTC au aparut in fisa de date si in imaginea postata pe PDAdb.net. Primul de pe...

Nu stim de unde a venit informatia si (ca de obicei) nu putem fi 100% siguri ca este reala, dar in ultimele zile o gama variata de detalii cu privire la telefoanele mobile HTC au aparut in fisa de date si in imaginea postata pe PDAdb.net.

Primul de pe lista este HTC P6500 Sirius: cu banda cvadrupla, WiFi si EDGE cu sistem de operare Windows Mobile 6, un procesor de 400MHz Samsung, un display de 3.5-inch QVGA, si de asemenea vine cu 256MB si 64MB of RAM si respectiv ROM.

Urmatorul este HTC S420 Erato flip smartphone ce ar putea fi succesorul seriei Star Trek. Acest telefon de 99 grame, ecran flipper de 2.4-inch ar trebui sa vina echipat cu acelasi  procesor de 400MHz si sistem de operare Windows Mobile 6 ca si Sirius, dar adauga functiuni precum conectivitate UMTS si HSDPA, un receptor  radio FM, SiRF Star III GPS, si o camera de 2 megapixeli.

HTC S420 Erato

In sfarsit dispozitivul cu ecran tactil (dar fara stilou) HTC S730 Wings care are acelasi  procesor, sistem de operare, conectivitate, ecran, camera, GPS si memorie ca si Sirius. Singura diferenta pe care o putea vedea intre cele doua este adaugarea WiFi, eliminarea FM si o alta forma pentru a face loc unei tastaturi slider QWERTY.

HTC S730 Wings

PDAdb citeaza posibile date de lansare pentru aceste dispozitive neanuntate si care se afla in faza de zvon, ca fiind in luna August pentru Sirius, Aprilie pentru Erato si Iulie pentru Wings.

Ce ziceti? Asta da zvon detaliat.... :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×