Virgin Mobile ofera descarcare gratuita de muzica

4.823 ori
<b>Virgin Mobile ofera descarcare gratuita de muzica</b>Intr-o incercare de a incuraja mai multi dintre utilizatorii sai sa foloseasca serviciile de descarcare de muzica, Virgin Mobile ofera clientilor cu contract si cartele preplatite care poseda telefoane 3G, sansa de a descarca gratuit un numar limitat de...

Intr-o incercare de a incuraja mai multi dintre utilizatorii sai sa foloseasca serviciile de descarcare de muzica, Virgin Mobile ofera clientilor cu contract si cartele preplatite care poseda telefoane 3G, sansa de a descarca gratuit un numar limitat de melodii.

Oferta, valabila trei luni incepand cu 1 martie si pana pe 28 Mai 2007, va fi disponibila atat clientilor noi cat si celor existenti.

Totusi clientii Virgin Mobile, inainte sa inceapa sa descarce tot ce e mai nou in domeniul muzicii, trebuie sa stie ca numarul de descarcari este limitat la 25 de melodii disponibile pe serviciul Virgin Mobile Bites si acestea doar pentru cei cu dispozitive 3G cum ar fi Sony Ericsson Walkman W850i si noul W880i, plus K800i si K610i Cybershot.

Oferta este disponibila la Virgin Mobile online sau in magazin, Carphone Warehouse si alti distribuitori autorizati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×