Need for Speed Most Wanted review (iOS) - cel mai arătos joc de curse de pe un terminal portabil (Video)

5.866 ori
<b>Need for Speed Most Wanted review (iOS) - cel mai arătos joc de curse de pe un terminal portabil (Video)</b>Need for Speed Most Wanted este cu siguranță cel mai atractiv joc de curse pe care îl puteți descărca pe tableta sau telefon în acest moment si chiar si de pe consolele portabile. El este net superior până și lui Asphalt 7, care ne-a impresionat...

Need for Speed Most Wanted este cu siguranță cel mai atractiv joc de curse pe care îl puteți descărca pe tableta sau telefon în acest moment si chiar si de pe consolele portabile. El este net superior până și lui Asphalt 7, care ne-a impresionat foarte plăcut în această vară. Noi am testat noul NFS, care a debutat pe 30 octombrie pe console, PC, iOS și Android și am fost plăcut impresionați de felul în care arată pe iOS, sau mai bine zis pe iPhone 5.

Jocul costă 6.99 dolari și ocupa 593 de MB. El este creația celor de la Electronic Arts și poarta același nume cu un titlu Most Wanted de acum câțiva ani. Sunt puse la dispoziție în acest titlu 35 de automobile unice și 10 circuite, al căror număr este extins de posibilitatea de a le juca ziua sau noaptea, sau a concura pe ele în sens invers. Puteți controla automobilul fie înclinând tableta sau telefonul (tilt control), fie prin swipe pe ecran pentru a lua virajele. Personal am preferat prima metodă, după ce am testat și interacțiunea touch. Ideea este să găsiți sensibilitatea ideală a accelerometrului terminalului vostru... Veți apăsa în partea dreaptă a ecranului pentru a face drifturi și în stânga pentru a frâna, după cum vedeți și în video review.

Need for Speed Most Wanted

Most Wanted este un joc spectaculos, la care s-a lucrat mult și asta se vede. De la conceptul de damage al mașinilor, la fundalurile magnifice și grafică extraordinară, totul e foarte bine pus la punct. De-a lungul jocului veți câștiga bani la fiecare cursă și Speed Points, cu care veți urca în "grad" și veți întâlni rivali speciali aflați în top 10 Most Wanted. Fiecare se va confrunta cu voi într-o cursă one on one cu mize mari. Tipurile de curse din joc includ și pur și simplu o întrecere cu alți 6 piloți, cursa contra timp sau pur și simplu menținerea unei viteze medii crescute. Cu banii castigati din curse cumparati masini noi sau diferite “mod-uri” inainte de curse, care va cresc performantele.

Need for Speed Most Wanted

în mai toate cursele apare și poliția, cu baraje stradale, țepi care vă sparg cauciucurile și ciocniri violente. De fiecare dată când scoateți de pe traseu o mașină de poliție vi se va umple bara de Nitrous din partea dreaptă jos a ecranului, iar pentru un boost de viteză Nitrous trebuie doar să faceți swipe în sus pe ecran. Accelerarea cu Nitrous arata fantastic și felul în care peisajul "curge" în jurul vostru este de-a dreptul delicios, dacă îmi permiteți exprimarea. Nici coloana sonoră nu e mai prejos, cu Skrillex, Green Day și Chemical Brothers oferind o experiență audio perfectă pentru curse cu cifra octanica ridicată.

Cât despre mașini, de la Porsche 911 Carrera la Lamborghini Aventador și chiar și un Viper SRT GTS, acest titlu are de toate.

Cât despre mașini, de la Porsche 911 Carrera la Lamborghini Aventador și chiar și un Viper SRT GTS, acest titlu are de toate. Există chiar și o secțiune pentru mamuți precum Hummer-uri și alte mașini de tonaj mai mare. Cursele sunt listate pe o hartă, iar de partea de socializare se ocupă sistemul Origin. Dacă vreți să ne duelăm mă găsiți cu ID-ul Mobilissimo2 în Origin. Până atunci NFS Most Wanted primește de la noi o notă de 9.5 din 10 și asta doar pentru că unele curse sunt exagerat de grele fără motiv.

Un joc must have pe care îl descărcați de aici pentru iOS sau de aici pentru Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×