iPad Mini deja instalat Într-un bord de automobil În SUA (Video)

2.198 ori
<b>iPad Mini deja instalat Într-un bord de automobil În SUA (Video)</b>Vineri, la doar câteva ore după ce iPad Mini s-a lansat oficial, tableta de 7.9 inch a ajuns deja la bordul unui automobil Toyota. Cei de la Soundwaves au instalat în bordul unui automobil noua tableta și ea se integrează perfect în experiența...

Vineri, la doar câteva ore după ce iPad Mini s-a lansat oficial, tableta de 7.9 inch a ajuns deja la bordul unui automobil Toyota. Cei de la Soundwaves au instalat în bordul unui automobil noua tableta și ea se integrează perfect în experiența automobilului, părând că vine la pachet cu acesta.

E drept că locașul din bord pentru tableta fusese prefabricat și aștepta doar sosirea tabletei. Terminalul operează în tandem cu difuzoarele automobilului și suporta și operarea cu ajutorul unui alt device muzical. Singurul aspect care dă de gol faptul că aici avem o tabletă și nu un computer de bord este butonul Home, care în acest setup iese în evidență, fiind lateral în orientarea landscape. Observați în clipul de mai jos cum funcționează device-ul, cu mențiunea că mi se pare că există un ușor lag la deschiderea aplicațiilor.

La un moment dat cei care personalizează automobile au intrat și pe YouTube și Facebook și toate astea în vreme ce se aflau pe locul șoferului. Acum rămâne și problema faptului că șoferul poate fi distras de iPad Mini și asta îi va afecta experiența de condus... Pe când și o customizare pe bază de Nexus 7?

Preț Apple iPad Mini în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×