Nintendo face jocuri pentru iPhone?!

2.025 ori
<b>Nintendo face jocuri pentru iPhone?!</b>Zvonuri recente afirma ca Nintendo si Apple au initiat o colaborare, care va avea ca rezultat lansarea unei serii de jocuri create special pentru iPhone. Aceste jocuri vor fi disponibile pentru celebrul terminal, la pretul de 29 de dolari, la cateva luni...

Zvonuri recente afirma ca Nintendo si Apple au initiat o colaborare, care va avea ca rezultat lansarea unei serii de jocuri create special pentru iPhone.

Aceste jocuri vor fi disponibile pentru celebrul terminal, la pretul de 29 de dolari, la cateva luni dupa lansarea oficiala. Conform acelorasi zvonuri, jocurile vor folosi un pad directional touchscreen drept sistem de control, desi nu s-au dat inca detalii despre tipul de jocuri care vor aparea pentru iPhone. Daca folosirea unei tastaturi touchscreen pare a pune dificultati multor fani ai terminalului de la Apple atunci ne putem doar imagina cum ar fi sa folosim si controluri touchscreen in jocuri.

O parte ciudata din acest zvon trebuie remarcata: Nintendo nu produce jocuri decat pentru sistemele ce poarta logo-ul Nintendo pe ele. De ce ar produce o serie de jocuri special pentru iPhone? Si, la urma urmei, Nintendo nu are deja terminale portabile de succes destinate gamerilor ? Consideram ca acest proiect va ramane la stadiul de zvon sau gluma, deoarece nu exista compatibilitate intre cele doua companii, iar daca Nintendo s-ar implica in industria telefoniei mobile ar incepe prin a lansa un eventual WiiPhone.

Super Mario pe iPhone:

Super Mario pe iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×