Telefoane mobile marca Levi's

1.788 ori
<b>Telefoane mobile marca Levi's</b>Levi's si-a facut publice intentiile de a intra pe piata telefoanelor mobile cu un produs nou si original inca de acum un an, dar de abia acum se pune in aplicare planul. Telefoanele branduite Levi's au fost create cu un ajutor substantial de la ModeLabs,...

Levi's si-a facut publice intentiile de a intra pe piata telefoanelor mobile cu un produs nou si original inca de acum un an, dar de abia acum se pune in aplicare planul.

Telefoanele branduite Levi's au fost create cu un ajutor substantial de la ModeLabs, dar nu se cunosc inca detaliile tehnice ale terminalului. Levi's s-a decis sa-si ia in serios competitorii, lansand acest terminal, ce impresioneaza prin carcasa sa metalica disponibila in 5 nuante de culoare: argintiu metalizat, negru, maron, argintiu deschis si culoarea nisipului. Data oficiala de lansare acestui telefon este in septembrie, dar nu este precizata ziua in care ea va avea loc.

Apropiindu-ne de luna septembrie vom dispune de mai multe detalii in legatura cu acest telefon inedit, dar deocamdata suntem asaltati de o singura intrebare retorica: "Oare telefonul a fost creat special pentru un anumit model de jeansi". Din cate puteti vedea in poze, terminalul este destul de gros, lat si probabil si greu si, desi nu ii cunoastem inca posibilitatile, putem afirma cu mana pe inima ca acest model Levi's nu va putea concura cu celebrul iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×