CECT T520-9, un telefon Dual SIM practic si accesibil

64.433 ori
<b>CECT T520-9, un telefon Dual SIM practic si accesibil</b>Este evidenta utilitatea unui telefon care poate folosi doua SIM-uri in acelasi timp, operand in 2 retele diferite, iar, mai nou exista chiar si terminale mobile ce pot folosi 3 SIM-uri. Printre cele mai celebre telefoane dual-SIM se numara cele produse...

Este evidenta utilitatea unui telefon care poate folosi doua SIM-uri in acelasi timp, operand in 2 retele diferite, iar, mai nou exista chiar si terminale mobile ce pot folosi 3 SIM-uri.

Printre cele mai celebre telefoane dual-SIM se numara cele produse de compania chineza CECT, cum este si cel din imaginea anterioara - modelul T520-9. Acesta este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, radio FM, functii multimedia, MP3 si video player, E-dictionary si evident are acel feature esential: poate folosi doua SIM-uri. Terminalul de la CECT este dotat cu un display de 3.4 inch si poate folosi extensii de memorie de pana 1GB (carduri T-Flash). Astfel de telefoane sunt foarte cautate in Romania, dar sunt disponibile foarte rar la marile reprezentante sau doar pe anumite site-uri disponibile pentru cei ce doresc sa liciteze.

Marile companii producatoare de hanseturi au evitat sa se aventureze in "taramul dual-SIM", preferand sa ofere utilizatorilor cele mai noi feature-uri, decat sa isi injumatateasca numarul de clienti. Un telefon dual SIM inseamna automat faptul ca posesorul sau are nevoie constant de 2 cartele, dar nu-si permite sau nu i se pare comod sa foloseasca doua telefoane. Ce inseamna de fapt sa ai doua SIM-uri? Un telefon mobil incorporeaza un singur amplificator, iar pentru a obtine doua semnale va trebui sa-l emulezi pe cel de-al doilea. Vei avea astfel doua agende telefonice, doua semnale si vei putea chiar sa te suni de pe un numar pe altul.

Vom intalni o piata dezvoltata pentru terminale in genul celor de la CECT in tarile sarace, iar companiile ce vor vinde astfel de telefoane sunt de obicei mici si ofera garantii "pe incredere". Pana la urma este o chestiune de comoditate si pret, deoarece terminalele dual SIM au preturi rezonabile si sunt ideale pentru persoanele cu venituri mici, care isi doresc un telefon de calitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×