Super Mario Run va sosi pe Android în martie, Nintendo anunţă încă un joc pentru mobil, Fire Emblem Heroes

1.334 ori
<b>Super Mario Run va sosi pe Android în martie, Nintendo anunţă încă un joc pentru mobil, Fire Emblem Heroes</b>Încă de când a sosit Super Mario Run pe iOS luna trecută, toată lumea se întreabă când va ajunge runner-ul Nintendo şi pe Android. Cu ocazia unei conferinţe organizate de Nintendo în această săptămână am aflat şi răspunsul la întrebare.

Încă de când a sosit Super Mario Run pe iOS luna trecută, toată lumea se întreabă când va ajunge runner-ul Nintendo şi pe Android. Cu ocazia unei conferinţe organizate de Nintendo în această săptămână am aflat şi răspunsul la întrebare. Se pare că debutul pe Android are loc în martie şi am mai aflat şi că Nintendo mai pregăteşte un joc de mobil pentru debut.

Super Mario Run a primit o recenzie de la Mobilissimo.ro cu doua săptămâni în urmă şi deşi am apreciat gameplay-ul sau, suma de 10 euro plătită pentru joc e în continuare mult prea mare pentru ce oferă. În plus, pe viitor nu vom mai primi nivele noi, ci rămânem doar cu cele 24 disponibile din start. Deocamdată nu avem şi data exactă de lansare pentru Super Mario Run pe Android, iar şansele sunt mari ca el să coste tot 10 euro şi pe acea platformă. Cu toate acestea există unele zvonuri ce afirmă că va primi totuşi un discount, mai ales că hype-ul a mai scăzut şi cam toată lumea ştie ce va primi.

Acest titlu Mario este un runner side scrolling, care se poate juca cu o singură mână şi pe lângă cele 24 de nivele de bază are şi un mod Toad Rally în care ne întrecem cu alţi gameri, încercând să le batem "ghost-urile", care au stabilit un anumit scor. Cât despre celălalt joc Nintendo pentru mobil, el se numeşte Fire Emblem Heroes şi este un RPG, care vine pe Android în februarie.

Fire Emblem Heroes

Fire Emblem combina strategia cu luptele turn based, amintind de titluri ca Final Fantasy Tactics, Disgaea sau X-COM chiar. Veţi controla unităţi şi mişcările, atacurile şi alte abilităţi pe un teren de luptă împărţit într-o grilă. Mediul de joc e unul medieval, pe bază de cavaleri, lănci, magie şi săbii. Există şi funcţia de summon şi powerup-uri.

Din fericire Fire Emblem Heroes va fi gratuit, dar va avea IAP-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×