BenQ ZOWIE lansează ZONE, un birou special pentru gameri, care creşte performanţa în domeniul eSports

3.681 ori
<b>BenQ ZOWIE lansează ZONE, un birou special pentru gameri, care creşte performanţa în domeniul eSports</b>Cei de la BenQ au anunțat ieri lansarea unui birou special pentru gaming, unul ce promite să crească performanța în domeniul eSports. Acesta vine însoțit de numeroase elemente printre care regăsim și un monitor ce poate fi setat la orice unghi ca

Nimeni nu mai ia în râs eSports în ziua de azi, mai ales că multe competiţii de jocuri aduc şi premii de milioane de dolari. Şi cum unii investesc mii de dolari în echipamente pentru concursuri de gen, BenQ şi-a propus să se remarce pe această piaţă cu un setup ceva mai inedit. E vorba de un birou special de gaming, cu conectori integraţi şi suport pentru monitor şi PC high end. Vine sub brandul ZOWIE şi poartă numele ZONE.

BenQ Zowie Zone

ZOWIE este divizia de eSports a celor de la BenQ, iar ZOWIE ZONE reprezintă "experiența completă pentru profesioniştii din gaming". La bază acesta este un setup de gaming, cu cel mai bine optimizat hardware şi software al momentului, pentru a face faţă la competiţii acerbe. Confortul e asigurat prin multiple modalităţi de ajustare a înălţimii mesei, a poziţiei pe orizontala sau verticală a monitorului, la unghiuri cât mai variate.

BenQ Zowie Zone

Ideea de plug and play e centrală aici, ZONE aplicând-o la toate perifericele ZOWIE. Sistemul pune la îndemână şi toată seria de porturi moderne pe acest setup, astfel încât să fie uşor de conectat perifericele de gaming. Inginerii ZOWIE pregătesc şi o interfaţă de utilizare intuitivă, cu reglarea setărilor audio sau de monitor direct din tastatatură sau mouse. Există și diferite accesorii ce fac mai ușoară utilizarea de microfon, difuzoarele sunt puse la îndemană și totul operează în tandem cu cele mai ergonomice scaune de gaming.

BenQ Zowie Zone

Deocamdată sistemul va ajunge doar în sălile de jocuri axate pe gaming competitiv, dar bănuim că gamerii cu dare de mână vor putea să le şi cumpere la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×