Bateria lui Galaxy S8 ar urma să provină din Japonia, de la un partener Apple

1.705 ori
<b>Bateria lui Galaxy S8 ar urma să provină din Japonia, de la un partener Apple</b>După pațania numită Galaxy Note 7, cei de la Samsung au luat măsuri extra pentru ca situația să nu se repete. De aceea, sud-coreenii ar fi apelat la o compania japoneză producătoare de baterii, furnizor folosit chiar de către rivalul Apple.

Samsung a explicat cu câteva zile în urmă ce s-a întâmplat exact cu bateriile lui Note 7 şi vina a picat tot pe partenerii ce au furnizat unităţile de alimentare până la urmă. Ca urmare, în cazul lui Galaxy S8 furnizorii vor fi aleşi cu grijă maximă şi avem deja şi o teorie legată de respectivele companii.

Cele mai noi zvonuri indică faptul că Samsung ar fi apelat la un producător nipon de baterii şi anume Murata Manufacturing, pentru Samsung Galaxy S8. Dacă numele nu vă sună familiar, trebuie să aflaţi că Murata furnizează baterii pentru Apple spre exemplu. Mai aflăm şi că Sammy ar putea creşte capacitatea bateriei de pe S8 la 3250 mAh pentru varianta standard şi 3750 mAh pentru modelul Plus.

Era de aşteptat având în vedere creşterea de diagonală, ce e drept. Samsung a subliniat recent şi o procedură de verificare a bateriilor în 8 paşi pentru a se asigura că nu se mai întâmplă defecţiuni ca la Note 7 vreodată. Când am auzit de Japonia mă aşteptam sincer că Samsung să apeleze la Panasonic, mai ales că ei furnizează bateriile maşinilor Tesla, deci au experienţa şi eficiență destulă. Vom vedea în ce măsură livrează Murata.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×