Nintendo va lansa 5 jocuri pentru smartphone-uri până în 2017

779 ori
<b>Nintendo va lansa 5 jocuri pentru smartphone-uri până în 2017</b>Nintendo e probabil cea mai mare companie producătoare de jocuri care nici p&acirc;nă &icirc;n ziua de azi nu s-a adaptat la gamingul pe mobil. Ei refuza să &icirc;şi licenţieze faimoasele jocuri şi nici nu scot unele pentru handseturi. Ei bine,...

Nintendo e probabil cea mai mare companie producătoare de jocuri care nici până în ziua de azi nu s-a adaptat la gamingul pe mobil. Ei refuza să îşi licenţieze faimoasele jocuri şi nici nu scot unele pentru handseturi. Ei bine, strategia lor se va schimba, firma japoneză având intenţia de a lansa 5 jocuri pentru smartphone-uri până în 2017.

Primul joc pentru telefoane va sosi până la finalul acestui an şi la anul vom mai vedea câteva. Satoru Iwata, CEO şi preşedinte Nintendo a confirmat această strategie în cadrul unei întruniri cu investitorii. Oficialul a confirmat şi că e vorba de jocuri noi şi nu de portari ale unor jocuri vechi. Între timp Nintendo pregăteşte încă o consolă nouă, cu numele de cod NX, după eşecul numit Nintendo Wii U.

Iwata a mai anunţat şi că Nintendo a vândut 10.5 milioane de figurine Amiibo, acestea fiind jucării cu suport NFC. Ce jocuri aşteptam noi pe mobil? Evident Mario, dar mai ales Zelda şi sperăm că nici una dintre francize să nu dea naştere unui endless runner. Ar fi drăguţ să vedem o asociere Angry Birds - Nintendo, printre altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×