Nokia N81 se lanseaza azi!

6.298 ori
<b>Nokia N81 se lanseaza azi!</b>Nokia lanseaza astazi la Londra, in cadrul unui eveniment de amploare, noua generatie a platformei N-Gage, insotita de o serie de noi telefoane. Printre acestea se numara si mult-asteptatul Nokia N81, un terminal ideal pentru gameri. Portalul chinezesc...

Nokia lanseaza astazi la Londra, in cadrul unui eveniment de amploare, noua generatie a platformei N-Gage, insotita de o serie de noi telefoane. Printre acestea se numara si mult-asteptatul Nokia N81, un terminal ideal pentru gameri.

Portalul chinezesc IT.com.cn s-a grabit sa publice pozele oficiale ale terminalelor lansate la Londra, inca de aseara. Nu ne putem plange, avand in vedere faptul ca N81 arata superb, dupa cum puteti constata si din imaginea de mai sus. Asteptam cu nerabdare sa admiram si noul Nokia N95 de 8GB, dar si telefoanele Nokia Xpress Music, care promit sa rivalizeze cu terminalele din seria Walkman, de la Sony Ericsson.

Iata ca producatorul finlandez isi schimba momentan publicul tinta, mizand pe un segment format din adolescenti, gameri si melomani, care isi doresc mai mult decat un telefon low-end, dar nici un smartphone superdotat. Fara a intra totusi in era touchscreen, Nokia reuseste sa ofere fanilor sai sansa de a testa platforma N-Gage, inclusa in handseturile lansate azi. Terminalul cu acest nume a reprezentat un esec, dar brandul reinvie, sub forma unei platforme de gaming care promite enorm.

Asteptam cu nerabdare sa vedem si celelalte terminale lansate astazi, fiind gata sa va oferim noi imagini cu acestea.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×