Noi imagini cu BlackBerry Pearl 2

2.608 ori

Inca incercam sa ne dam seama ce este diferit la acest telefon, fata de predecesorul sau, iar Pinstack a pus la dispozitie o serie de imagini de calitate, care ne ofera detalii despre aceasta varianta GSM/WiFi a lui Pearl 2. Dupa cum puteam banui,...

Inca incercam sa ne dam seama ce este diferit la acest telefon, fata de predecesorul sau, iar Pinstack a pus la dispozitie o serie de imagini de calitate, care ne ofera detalii despre aceasta varianta GSM/WiFi a lui Pearl 2.

BlackBerry Pearl 2

Dupa cum puteam banui, prezenta conectivitatii WiFi exclude prezenta unui GPS in acest caz si va ramane la latitudinea operatorilor care model va fi ales pentru oferta acestora. Decizia va fi destul de grea, avand in vedere faptul ca handsetul nu suporta 3G radio, dar va putem enumera o serie de imbunatatiri ale acestui terminal: prezenta unui jack de 3.5mm, a unui slot extern microSD si a unei tastaturi mai bune.

Toate aceste feature-uri reprezinta zvonuri deocamdata, dar admirand pozele putem observa ca noul model soseste si intr-o varianta originala de culoare. Nu se cunoaste inca un pret sau o data de lansare a acestui telefon, avand in vedere ca si imaginile cu Pearl 2 reprezinta o raritate, dar vom afla cu siguranta detalii in urmatoarele luni. Asteptam eventual un comunicat oficial din partea RIM, producatorul noului BlackBerry, dar ii urmarim si pe cei de la FCC, pentru o lista de specificatii tehnice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×