Rivalul Google pentru Amazon Echo debutează azi şi va fi numit Google Home

818 ori
<b>Rivalul Google pentru Amazon Echo debutează azi şi va fi numit Google Home</b>Pentru evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2016 sunt pregătite și numeroase lansări de produse, printre acestea urmând a-și face apariția și gadget-ul Google Home. Avem de-a face cu un dispozitiv similar lui Amazon Echo, ce va putea primi comenzi

Scriam cu ceva vreme în urmă că Google pregăteşte un hub de comandă vocală slash difuzor, în stil Amazon Echo şi că el va sosi cu ocazia lui Google I/O 2016. Evenimentul debutează azi cu o conferinţă la ora 20:00 şi pe ultima sută de metri aflăm şi denumirea acelui hub. E vorba despre Google Home.

Avem de-a face cu un gadget cu activare vocală şi care e capabil să răspundă la întrebări şi să realizeze anumite sarcini. Mă aştept la integrare cu soluţiile smart Home aici şi la posibilitatea de a controla prin comandă vocală orice device aflat în aceeaşi reţea WiFi. Aparent, produsul va fi vândut de abia din toamnă şi va pune la treabă soluţia Google Now on Tap.

De remarcat că Amazon Echo costă 180 de dolari, deci nu e un device chiar ieftin şi mă aştept că nici cel Google să nu fie. Printre comenzile care se pot da unui astfel de gadget se numără cele de playback muzical, crearea de liste to do, setarea de alarme, streaming de podcasturi, dar şi posibilitatea de a oferi informaţii despre vreme sau trafic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×