O serie de teasere OnePlus sugerează lansarea unei console de gaming Android

870 ori
<b>O serie de teasere OnePlus sugerează lansarea unei console de gaming Android</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri utilizatorii forumului OnePlus au remarcat o nouă postare din partea unui administrator, postare ce ne prezintă 3 imagini teasere referitoare la un nou produs. Cei de la OnePlus au lansat de cur&acirc;nd și o baterie...

În cursul zilei de ieri utilizatorii forumului OnePlus au remarcat o nouă postare din partea unui administrator, postare ce ne prezintă 3 imagini teasere referitoare la un nou produs. Cei de la OnePlus au lansat de curând și o baterie externă, iar până la sfârșitul acestei luni vom vedea și primul custom ROM special creat pentru smartphone-ul One.

Deși nu sunt oferite mai multe detalii cu privire la acest nou produs, toate teaserele ajunse pe web sugerează o posibilă consolă de gaming Android. Acest lucru este dezvăluit în special de către motto-ul folosit de chinezi - “Game changer”.

O serie de teasere OnePlus sugerează lansarea unei console de gaming Android

Aflăm că acest produs misterios al celor de la OnePlus va fi dezvăluit chiar lun viitoare. Desigur, ne așteptăm ca prețul să fie iarăși un punct forte al acestuia, la fel cum și OnePlus One, device-ul ce a făcut furori anul trecut, are un preț de doar 290$ pentru versiunea cu 16 GB spațiu de stocare și 3 GB RAM.

O serie de teasere OnePlus sugerează lansarea unei console de gaming Android

Pe oneplus.net avem parte acum și de o pagină în limba română, lucru ce vine ca urmare a disponibiltății lui One la comandă și pentru România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×