Gucci și Will.i.am vor lansa în parteneriat o colecție de ceasuri inteligente și smartband-uri

659 ori
<b>Gucci și Will.i.am vor lansa în parteneriat o colecție de ceasuri inteligente și smartband-uri</b>Will.i.am, unul dintre fondatorii grupului muzical The Black Eyed Peas, a &icirc;nceput să se ocupe &icirc;n ultimul timp mai mult de tehnologie dec&acirc;t de muzică, acesta lans&acirc;nd și un smartwatch denumit Will.i.am Plus. Pentru promovarea...

Will.i.am, unul dintre fondatorii grupului muzical The Black Eyed Peas, a început să se ocupe în ultimul timp mai mult de tehnologie decât de muzică, acesta lansând și un smartwatch denumit Will.i.am Plus. Pentru promovarea device-urilor, acesta și-a creat un domeniu web personalizat numit exact will.i.am.

Din câte aflăm astăzi, artistul va colabora cu cei de la Gucci pentru lansarea unui nou smartband, device ce nu va necesita un smartphone pentru a funcționa în tandem cu acesta. Deși prețul nu va fi unul deloc accesibil, acest purtabil va ieși în evidență prin implementarea unui slot SIM.

Această alternativă pe care am văzut-o și la alți producători ne permite să apelăm contactele direct de pe ceas, trimite/primi mesaje text, cât și prim apeluri. De asemenea, putem controla player-ul audio, utiliza servicii de navigare și desigur monitoriza activitățile sportive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×