O primă mostră foto realizată cu OnePlus 3 ajunge pe web; iată cum se descurcă la fotografierea macro

1.251 ori
<b>O primă mostră foto realizată cu OnePlus 3 ajunge pe web; iată cum se descurcă la fotografierea macro</b>În vreme ce imaginile cu OnePlus 3 întârzie a-și face apariția pe web, iată că vedem astăzi o mostră foto realizată de camera ce se va afla la bordul noului flagship. Avem în față un macro destul de reușit, capitol la care se pare că telefonul se descurcă

Pentru această vară așteptăm și debutul flagship-ului OnePlus 3, un terminal care pe hârtie ar trebui să ofere în mare parte specificațiile pe care le regăsim în acest moment și pe alte flagship-uri. Ne referim la procesorul Snapdragon 820, și la optarea pentru un chip de 4 sau 6 GB memorie RAM.

Și camera foto va suferi un upgrade bine-meritat, senzor ce pare a se descurca destul de bine atunci când vine vorba despre captura close-up. Spunem asta odată ce privim o primă mostră foto realizată cu OnePlus 3, fotografie proaspăt ajunsă în mediul online direct din China, și care poate fi văzută mai sus.

Posibil ca noul telefon să aducă un senzor de 12 megapixeli similar cu cele văzute pe alte smartphone-uri ale momentului, sau de ce nu poate chiar un modul foto dual. Ne așteptăm și la un sistem de stabilizare optică aici, la un telemetru laser pentru focalizarea rapidă, și desigur la suport pentru captura video la rezoluție 4K Ultra HD.

De menționat faptul că această fotografie ajunge la noi după numeroase postări pe rețelele de socializare, trecând astfel prin numeroase etape de compresie - motiv pentru care detaliile nu sunt atât de multe ca în mod normal. Totuși, este de apreciat capabilitatea senzorului de pe OP3 la asemenea capturi, capitol unde se pare că excelează. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×