Poker cu Daniel Negreanu pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.382 ori
<b>Poker cu Daniel Negreanu pe telefonul mobil</b>I-play este un nume cunoscut de publisher de jocuri pentru telefoanele mobile, dar recent compania a inceput sa activeze si in domeniul clipurilor video destinate terminalelor mobile. Cel mai nou contract al I-play il implica si pe celebrul profesionist...

I-play este un nume cunoscut de publisher de jocuri pentru telefoanele mobile, dar recent compania a inceput sa activeze si in domeniul clipurilor video destinate terminalelor mobile.

Cel mai nou contract al I-play il implica si pe celebrul profesionist al pokerului, Daniel Negreanu. In afara de jocul mobil care ii poarta numele, Negreanu va aparea si in 100 de clipuri produse de companie. Filmate la Venetian Hotel & Resort din Las Vegas, aceste filmulete vor contine indicii si strategii pentru pasionatii de poker.

Veti putea invata strategii de baza, utilizate in concursurile internationale sau cum sa blufati cu succes, impreuna cu Daniel Negreanu. Botezate “Win At Texas Hold'em with Daniel Negreanu” clipurile vor fi disponibile in a doua jumatate a acestui an. Poreclit “KidPoker”, renumitul campion de Texas Hold'em este probabil cel mai bogat jucator din lume, avand castiguri de peste 10 milioane de dolari.

Negreanu a aparut si in cadrul a numeroase showuri televizate, publicand de asemenea si carti cu ponturi pentru fanii jocurilor de noroc.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×