Nokia N95 castiga prestigiosul premiu TIPA 2007

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.298 ori
<b>Nokia N95 castiga prestigiosul premiu TIPA 2007</b>Nokia N95 a fost numit "cel mai bun terminal care suporta functii dedicate imaginilor din Europa in 2007" de catre TIPA (Technical Image Press Association), cea mai mare asociatie de presa europeana din domeniul foto/imagini. &nbsp; Terminalul de la Nokia...

Nokia N95 a fost numit "cel mai bun terminal care suporta functii dedicate imaginilor din Europa in 2007" de catre TIPA (Technical Image Press Association), cea mai mare asociatie de presa europeana din domeniul foto/imagini.

Terminalul de la Nokia a cucerit presa cu feature-uri de calitate, cum ar fi o camera de 5 megapixeli, conectivitate LAN wireless si HSDPA, GPS integrat si accesul la harti pentru peste 100 de tari. N95 ofera si suport pentru cardurile de memorie microSD de pana la 2 GB, si poate face poze de o calitate superioara si inregistra video la o calitate DVD.

"O mica minune mobila si o camera minunata de asemenea" este fraza cu care a fost prezentat N95, dupa o atenta analiza a specialistilor. Caracteristicile sale la capitolul imagine si video sunt comparabile cu cele ale camerelor de top. Spre exemplu N95 dispune de un zoom digital de pana la 20X pentru obiecte aflate la distanta. Terminalul exceleaza si din punct de vedere al capacitatilor sale audio, web sau GPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×