Nu doar Halep, poți juca și tu azi "la Wimbledon" (grație celor de la Google)

1.685 ori
<b>Nu doar Halep, poți juca și tu azi "la Wimbledon" (grație celor de la Google)</b>Pasionații tenisului sunt la curent cu desfășurarea competiției Wimbledon în aceste zile, acolo unde în semifinalele turneului feminin o avem și pe a noastră româncă Simona Halep. Aceasta se va duela cu

Pasionații tenisului sunt la curent cu desfășurarea competiției Wimbledon în aceste zile, acolo unde în semifinalele turneului feminin o avem și pe a noastră româncă Simona Halep. Aceasta se va duela cu Elina Svitolina (Ucraina) pentru un loc în finală - meciul fiind programat să înceapă azi la ora 15:00 (ora României). Jocul va fi transmis pe Eurosport 2 și apropo de Wimbledon, Google ne-a surprins cu un easter egg legat de această competiție.

Google

Este vorba despre un easter-egg sub forma unui joc pe care îl puteți descoperi atât în Chrome pe mobil, cât și pe varianta desktop. Pentru a-l juca tot ce ai de făcut este să cauți "#wimbledon" pe Google și să dai scroll în căsuța de culoare violet până la capăt unde se va regăsi o minge de tenis. Odată apăsată apare și easter egg-ul cu pricina care îți oferă și ție șansa să joci "la Wimbledon".

Wimbledon

Jocul în sine este foarte simplu și pentru control în versiunea Chrome desktop vei folosi săgețile stânga-dreapta de pe tastatură pentru a mișca jucătorul pe teren în vreme ce pe mobil vei apăsa în stânga sau în dreapta terenului pe ecran. De asemenea mai aflați și că jucătorii robot pe care îi vei întâlni ca adversari aici adoptă diferite caractere, fiind chiar și unul Android după cum vedeți mai sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×