Google pregătește noi dispozitive Pixelbook și Pixel Slate, în ciuda tăierilor de personal din departament

577 ori
<b>Google pregătește noi dispozitive Pixelbook și Pixel Slate, în ciuda tăierilor de personal din departament</b>O veste recent aflată a fost și aceea că Google a redus personalul responsabil cu dezvoltarea de produse de tip tablete și laptop-uri, știre care ne sugera că marele G ar fi gata să arunce prosopul și în acest departament.

O veste recent aflată a fost și aceea că Google a redus personalul responsabil cu dezvoltarea de produse de tip tablete și laptop-uri, știre care ne sugera că marele G ar fi gata să arunce prosopul și în acest departament. Din fericire însă se pare că gama de produse din 2019 nu va fi afectată de această mutare, după cum a dat de înțeles chiar gigantul în cadrul evenimentului Cloud Next 2019.

Aici Google a găzduit o sesiune axată pe "Google Hardware for Business" în cadrul căreia a recapitulat actuala gamă de terminale Pixelbook și Pixel Slate și a dezvăluit ce ni se pregătește pentru viitor. Steve Jacobs, product manager în cadrul acestui departament Google a declarat că ni se pregătește un device menit să ofere productivitate on-the-go. 

Nu știm exact când ar putea debuta un asemenea dispozitiv, cu toate că pe lista de posibilități apar conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019 ce are loc în perioada 7-9 mai, dar și evenimentul Pixel din toamnă acolo unde vin și noile telefoane Pixel 4. Rămâne să vedem ce leak-uri mai apar online despre misteriosul device 2 în 1 pregătit de Google. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×