Google Pixel 4 și Pixel 4 XL își dezvăluie numele de cod: "Coral" și "Needlefish"

851 ori
<b>Google Pixel 4 și Pixel 4 XL își dezvăluie numele de cod: "Coral" și "Needlefish"</b>La o săptămână distanță de la apariția lui Google Pixel 4 în cadrul AOSP (Android Open Source Project) iată că mai avem parte de o scăpare a viitorului flagship de la Google. Tot în AOSP sunt descoperite astăzi două nume de cod

La o săptămână distanță de la apariția lui Google Pixel 4 în cadrul AOSP (Android Open Source Project) iată că mai avem parte de o scăpare a viitorului flagship de la Google. Tot în AOSP sunt descoperite astăzi două nume de cod care aparent ar fi asociate telefoanelor Pixel 4 și Pixel 4 XL, fiind vorba despre "coral" pentru modelul compact, respectiv "needlefish" pentru varianta XL.

Google Pixel 4

Interesant faptul că terminalul cu numele de cod "Coral" și-a mai făcut apariția anterior în benchmark-ul GeekBench, fiind listat cu procesor Snapdragon 855 la bord, 6 GB RAM la bord și Android Q. Acum vine confirmarea că ar fi vorba despre un smartphone, chiar Pixel 4 aparent.

Noile nume de cod sunt pe tematică acvatică, numele de pești fiind asociate de-a lungul timpului multor device-uri Pixel. Așteptăm dovezi ceva mai palpabile în perioada următoare, asta deși lansarea dispozitivelor va avea loc abia în octombrie. Până atunci vom avea pe piață modelele Pixel 3a și Pixel 3a XL care ar putea debuta luna viitoare la Google I/O 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×